måndag

Hej! Ny vecka, nya möjligheter!
Skolan idag var helt okej, mentorstid, s"spanska", fysik och hemkunskap :) Asså spanskan är fan skrattretande, seriöst. Vi har ingen lärare, liksom dom två senaste var inte ens utbildade. På han i hade i åttan så hittade vi ju porr på hans skoldator. usch, så han fick sluta direkt. Liksom + att han gav alla tjejer MVG och smygfotade på lektionerna. Mysigt.. Sen hon den senaste, var sjukt dålig. Men hon fick sluta eller ja hon sa väl upp sig. Liksom ingen lysnade på henne eller nått, men hon var så fail. Nu har vi inte ens spanska. Eller ja på spanskan gör vi grupparbete om spanien, som vi ska skria på svenska på. Sen ska vi ha en muntilg redovisnig om något från spanien, den ska vara på engelska. Liksom bara för att ingen lärare på skolan kan spanska. Asså det är sjukt. Och tydligen ska det vara betygsgrundande.. heeelt sjukt.

Aja, annars har jag inte gjort mycket idag:P Var sjukt trött vid fem-tiden, så la mig ner och kollade på en film. Somnade nästan dirr! fyy vad skönt. Sov i två timmar typ. Sen träffade jag Dea en stund:) Hon skulle handla lite saker på ica, sen cyklade vi hem till henne. Där kollade vi på sjukt videos på youtube. Men chill vare;)

Nu kollar ja på roast på berns på femman! Så ska kolla på det, sen sova:)

Imorgon börjar både Idol och Andra avenyn :D:D wiie<3

Kommentarer
Postat av: Anna

Hatar dåliga lärare, uscha. Våran lärare i Engelska B förra året, heeelt värdelös hur ska man lära sig av nån som inte ens kan språket?

2009-09-08 @ 21:10:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0