löördag :D

Hej hej! :)

Nu sitter jag hemma hos Marion:)

Igår var vi hos Astrid :D Jag, Marion, Ewe, Jonna, Dea och Klara! Det var kul, vi badade tunna :) fett mysigt :) Sen gjorde vi pizza och åt den ofc! gott gott:) Det var jätte kul alltihop! :D

Idag hade jag och Marion tänkt oss att åka till Ludvika och gå på bio, men då gick det inga jävla tåg hem, då tänkte vi på Örebro isället. Men vi ångrade oss. Sparar pengar tills Stockholm den 14:e! Men vi ska gå och äta på två kockar då. Fett nice. Sen ikväll blir det lite drickande i think. Ja vi tar det som det kommer helt enkelt. :)

Nu ska ja platta mitt hår:) hejdå!

Hej på er <3

Sitter i skolan nu, har spanska. sjukt chill! Peter bryr ju inte sig speciellt mycket kan man säga, typ alla sitter med varsin data och är inne på bdb, youtube, facbook och sånt^^ Han ba, inget internet. hah ingen bryr sig, liksom alla har ju redan typ MVG i spanska. Ja, vi har världens bästa lärare. iiinte:P

Japps, idag vet jag inte riktigt vad jag ska  göra idag, plugga lite eller kanske bara tare lugnt.

Nu orkar ja inte skriva nå mer.

Puss på er alla <3

shu:)

Hej! :) Vart hos pappa sen i tisdags och vi har inget internet där så jaao!

Helgen har jag tillbringat med Marion och delvis syster! I Fredags så sov jag och Frida över hos Marion, ja kvällen blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. Men den dög väl. Vi var ute lite sedan kollade vi på tv och sommnade ganska tidigt. Hahaha, vi var skittrötta alla tre. På Lördagen var jag vid Marion tills typ 4 då åkte jag och Marion till pappsen och sov där.  Vi spelade monopol hela kvällen :) Marion vann! hahaha x)
Idag så har jag baara slappat yp, eller jag gjorde klart historian och så.

Hahah xD that's it.

kram <3

Måndag = skola

Hej, japp idag var det skola, mindre kul då, men ja.
Dagen började med att jag försov mig, till kvart i åtta, och jag skulle duscha, mindre kul! Men jag hann! haha xD Och det värsta är väl ändå att jag har förovit mig till kvart i åtta sen i onsdags förra veckan, helt sjukt. Jaja, sen när jag väl skulle gå till skolan hittade jag inte mina nycklar, liksom PANIK.SE! Jag letade och dampade runt här tills klockan var 08.30 och gissa vad jag börjar den tiden i skolan. Så det var bara att gå till skolan utan nycklar. Sötan Marion väntade på mig vid kyrkan typ <3 Och jag var inte på mitt bästa humör kan man väl säga. Så jag kom inte in i mitt skåp :S Och inte Marion heller, för jag hade ju hennes nyckel på min nyckelring eftersom jag tagit hem hennes matte åt henne förra veckan när hon var sjuk. Och vi hade matte första lektionen, och nya regler från och med idag:  INGA YTTERKLÄDER i klassrummet. Jippi! inte. Iaf så lånade jag matte bok och så. Sen var det idrott, körde volleyboll brännboll! ganska kul, eller ja i alla fall att vara i inne laget. Sen när vi hade bytt om och var klara typ så hittade jag mina nycklar i min inne ficka,åhhh, så typiskt. Men det var bra. :)
Sedan biologi. Och vi skulle ta blod prov på oss själva. usch usch usch! Jag hatar sånt. gah, men jag klarade det till slut i alla fall. Men det var nära att jag gav upp. Och det gjorde ont. ajaj, alla ba: uhuhu det känns inte. men joo det kändes som fan.
Sedan var det bara spanska och svenska kvar. På spanskan gjorde vi det vanliga, läsa igenom texten och jobbade med uppgifter! woooho Peter har ju sååå roliga lektioner. *host*  PÅ svenskan jobbade vi med boken om mig själv. Och sen var det någon från NA där. hoppas jag INTE lir med i tidningen nu bara!
japps! Efter skolan hängde jag, Astrid och Marion med Jonna hem! :) Gjorde inte så mkt men ahh :D
Sen har jag kollat på sex and the city och idrottsgalan! :) GO björn gustafsson :) <3

Puss <3

helgen över.

Japp, snart är denna helg slut! mycket tråkigt måste jag säga. Är sjukt skoltrött, och orkar inte med allt pluggande "/ men jag överlever nog!
Förövrigt så har helgen varit kanon! I fredags åkte jag till Örebro och hämtade jag min affisch på MQ, sjukt snygg <3 och stooor :DD Love it. haha. gick även runt lite på stan, bara någon timme eller så men ändå. Jag köpte en tröja på gina, sen ett par vantar på åhlens, that's it! sen missade jag tåget, så jag fick vänta i en timme på en buss hem. Så kom hem vid halv nio, och där hemma var Frida och Marion <3 jag åt, sen drack jag lite vin. Sedan blev det paaarty hemma hos Fredrik. Det var kul :D hahaha xD kom hem vid fyra nån gång tror jag! På lördagen blev det middag hos pappsen, med Frida och Morgan :) hände lite saker, så jag och syster gick in till kopparberg.  När vi kom hem gick jag och mötte Marion, vi gick till ica, köpte chips. Och tillbringade kvällen hos Marion framför tv:n! Och Marion baara pratar om Björn heela tiden:p ihihi xD  Idag vaknade jag vid 11 typ, hemma hos Marion. Vi tog det lugnt, åt frukost, sen gick jag hem. Har suttit vid datan och kollat på top modell! Nu ska jag försöka sätta upp min gigantiska MQ affisch i taket.

Ja det var min helg kortfattad! <3

Puss på er :*

Örebro i morgon!

Gud så trött jag är! shit asså. Vill bara sova, men nej det kan jag inte göra än, har spanskan att plugga på tills imorgon. och jag har inte pluggat något, döööööööööd!

Helt okej dag idag, hemkunskap, svenska och so! Sen konfirmation dårå. Men den var ganska tråkig.
Idag ringde jag faktist mq, wiihoo jag kom ihåg! :) Så jag ska hämta affischen på Darin där i morgon! Hon som jag fick prata med som aldrig varit där när jag ringt förut var hur trevlig som helst! Känns bra, så imorgon äger jag ännu affisch på Darin! Jag vet inte hur jag ska få plats, men det ordnar sig alltid!  Så tar 15.06 tåget till Örebro i morgon. Tar även med mig Tysse pojken då, så han får komma hem till matte igen! Sen åker jag typ hem direkt, finns inte mycket att göra i Örebro utan pengar.

NU ska jag övaövaövaövaövaövaövaöva på spanskan!

puss <3

naaattti! <3

hallå! :)
ska snart sova hade jag tänkt mig. klockan är ju ändå tio över tolv, och det är skola i morgon! Hemkunskap första lektionen. Kul, både Marion och Ewe är sjuka, och det är dom enda som jah brukar umgås med i den gruppen.. Men Marion kommer iaf inte, men Ewe kanske kommer om jag har riktigt tur ;) jaja,jag klarar mig vilket som, men asså roligare om man har någon att snacka med! ihihihi xD


I kväll har jag fixat mina Darin grejer som ska upp på vägen. Klippt ut från tidningar  och snyggat till dom. Så imorgon hade jag tänkt mig att fixa allt. Och just fan, har ju konfa imorgon. gaah, orkar inte. Tråkigast eeeeeeeeever typ! Sen måste jag komma ihåg att ringa MQ! hahha xD nu får ja inte glömma det. Sen så måste jag öva på spanska glosorna i morgon! Så det blir en del i morgon.

Och fan då, vi ska ja ha en svenska bok att läsa tills imorgon, det hade jag glömt. gaah, måste fixa!

puss på er älsklingsläsare <3

See U at the club

Hej!
Idag har det väl varit en helt okej dag. Inte hänt så mycket men ah, var i skolan. Började med att jag försov mig. Vaknade kvart i åtta. Så det var bara att skynda sig in i duschen. Ja stressigt, stressigt! Men jag hann, dock utan att äta frukost. Men jag klarar mig faktist utan sånt! Första lektionen hade vi svenska, som betyder Boken om mig själv! Jag tycker det är ganska så kul. Sen så hade vi Biologi, fortsatte prata om en massa. Och sen historia.. grupparbete där. Till lunch fick vi kaviarfisk. USCH! smakade aldrig, men jag hatar fisk så.. På engelskan hade vi Susanne Lind, för Marie louise var inte där antar jag. Vi gjorde nån grej, orkar inte skriva, okej. På idrotten gjorde vi volley boll passar! heelt okejj! Sen slut på skolan. Här hemma har jag nördat framför datan. Men faktist skrivit på boken om mig själv!

Och fick reda på idag att See U at the club blir Darins nästa singel! niiiiiice som fan! :D:D<3 ÄLSKAR DEN LÅTEN! <3 Darin skickade även nytt dagboksinlägg idag! sötplutten<3


nya singeln <3


Darin i sydafrika <3

RSS 2.0