måndag

Dålig uppdatering, i know. Men När det inte händer något så vad ska man då skriva om?
Ja, då var skolan igång igen efter en skön helg då jag äntligen fått vila. Jaja. Ganska chill dag i skolan idag! Men jag är redan otroligt skoltrött. Hur ska detta gå? äsch, det är bara gilla läget och göra det bästa utav saken helt enkelt.

Har även hunnit med en joggingrunda runt el-ljusspåret, skönt! Sen har jag fixat lite med mitt hår, men silverschampoo och så :) Hade ju tänkt plugga inför teknikprovet idag, men gud jag har ingen lust. Men ja jag måste ju, så det får bli i morgon.
Just nu sitter jag och slö tittar på legally blond 2 som går på fyran.

Ska komma i säng tidigt ikväll har jag bestämt. Så slipper jag kanske att vara helt död på morgonen.

Förlåt för lite bilder. ska bättra mig, ja lovar :)

löshår

Nu ska jag sova! Är så sjukt jävla trött, somnar snart här framför datorn..

Imorgon kommer Frida och Morgon hit på middag, så det blir kul. Sen åker jag hem till mamma igen.

Och nu SKA jag skaffa hårförlängning! :) I veckan blir det. Marion köper åt mig på tajmahal, sen skickar hon det. Så det blir nice som fan! blir inte så dyrt för mig heller, eftersom det finns snälla människor. tack <3





.

Jag blir glad när jag får höra att jag har förändrats. Alltså till det bra. :)


lördag

Idag hjälper jag pappa med att lägga golv i hallen, finns inte så mycket att göra här. Men jag överlever :D

Måste bara skriva att Linda är världens snällaste! Asså borde finnas flera som du. Det är alltid så jävla chill och kul att vara med dig. Som sist jag vara i Fagersta:D så jävla kul och värd helg, haha på fredagen när vi upptäckte att bolimpatjommen låg och sov i din säng xD HAHHA och tanten med värsta underbettet som var as dryg mot allt och alla.  HAHAHA vi fick oss ett gott skratt! Och det var så mys att bara sitta där ute och snacka. Jag bara älskar att vara hemma hos dig, man känner sig alltid så välkommen! :D
jag saknar dig! <3 Och TACK så jävla mycket, du anar intehur glad jag är! :D love U! 

<3<3
 


hos pappa

Nu är jag hos min pappa och ska vara hela helgen. Ganska chill faktist. Skönt att vara själv utan massa stress och sånt. Här får man verkligen slappna av. Och skönt att slippa allt bråk med mamma. Synd bara att det är en bit in till Kopparberg härifrån, annars skulle jag lätt bo hos pappa. Men det blir så jobbigt, vill bo nära.

Sitter och pratar med bästa Linda på msn nu <3


gaaalet trött

Tog bara cirka 10 - 15 minuter att göra engelskan. Var inte så svårt som jag trodde, lätt var det. Kanske inte var så jätte noga. Men what ever. Jag har hunnit med en joggingtur också. Mycket skönt! Så nu är jag verkligen trött och jag vill sova. Men har ite saker att göra innan jag kan krypa ner i sängen.

Träna på spanskan. Några verb som vi ska kunna *suck*
Städa upp inne på badrummet efter att jag hållt på med mitt hår, blekt osv.. (mamma dampar annars)
Ge mina kaniner mat, hö och vatten.
Duscha. Tvätta håret, raka benen osv.
packa! ska vara hos daddy hela hegen:)
gå ut en sväng.

Kommer nog ta minst två timmar. ååh, jag längtar efter sängen!

puss på er.

baby boo

Nu är utväxten borta! jag är faktist ganska så nöjd måste jag säga. Men det blev lite gula nyanser i hårbotten. Men som tur var så hade jag lite silver schampoo kar ändå. Så nu är det inte lika mycket, lite bara. Som kommer gå bort av silver schampo. Och det får jag av Dea i morgon. Hade tänkt lägga ut bild på resultaten men jag hittar inte usb-sladden. "/ men kanske kommer in senare ikväll!
Fixade även prao plats idag. Jag och Dea gick in till Sonia så fick vi välja mellan vårdcentralen, Garhytteskolan eller Kopparbergs bryggeri. Både jag och Dea ska vara på vårdcentralen i två veckor. Haha, vi får se hur det blir.

Nu ska jag göra engelska läxan. Gud vad jag är seg. Sen måste jag öva på spanskan också. Båda är tills i morgon. Bra jobbat Anna...






Like no one, you take the pain away. Like the sun lighting up my everyday. You are the sun, the only one! <3

darin, darin, darin <3

Sitter här helt ensam, och lyssnar på Darin, världens bästa Darin! <3
Finns ingen annan musik som berör mig så mycket som vad den gör.
Det hjälper verkligen att lyssna på musik när man inte är på topp.

Jag saknar Darin, jag gör verkligen det. Och jag vet att många tycker jag är urtöntig som är sådant Darinfrek. Men jag bryr mig inte det minsta för jag står för vad jag är och jag står för att jag är Darin-fan! Skulle inte kunna tänka mig ett liv utan Darin, utan hans musik och utan att vara Darin-fan. Och ett liv utan mina underbara chilikottar skulle suga. Saknar er jätte mycket! <3 Jag tvingar er att vi ska träffas snart!! Haha ;)
 
Här kommer en lista på underbara "darin" dagar! :D
då när jag varit som lyckligast!! <3<3


Dagar jag sett/träffat Darin:

060301 Step up to the party tour, Conventum, Örebro
061124 Break the news signering, Skrapan, Västerås
070316 Pure desire tour, Club 700, Örebro
070722 Sommarspelning, Parken Zoo, Eskilstuna
080316 Halabja-galan, Filadelfia kyrkan, Stockholm
080814 Presentöverlämning, Sony BMG, Stockholm
081025 Promotionspelning/signering, K:fem, Vällingby
081128 Myspace secret show, Fryshuset, Stockholm
081130 Flashback signering, Kupolen, Borlänge
081207 Flashback signering, Tuna park, Eskilstuna
081207 Flashback signering, Torget, Kungsör
081212 Flashback signering, Valbo köpcentrum, Gävle
081214 Flashback signering, Liseberg, Göteborg
081222 Flashback signering, Big Inn, Köping
090521 Sommarspelning, Jägersro, Malmö
090727 Pride-inigningen, Kungsträdgården, Stockholm
090808 Sommarkrysset, Gröna lund, Stockholm
090811 Duett med Kat Deluna, Kungsträdgården, Stockholm
090815 The voice, Kungsträdgården Stockholm

Svar av Darin:

080113 "Taaack :) tihi, kram!" darin.nu
080115 "Hejsan, vi får se, det hopas jag...för det var ett tag sen jag var i sverige o gjorde nåt :) Kram!" myspace.com
080211 "Jag mår bra :) hur mår du?? Tack som fan...tänkte ja skriva haha men tack så mycket tihihi... Kraaam!!!!" darin.nu
080907 "tack! : ) du var ju med o gav presenterna va?" darin.nu
090302 "Tack!! Ja, det gör vi, kram!" darin.nu

Övrigt:

081013 Darin besvarar min fråga i nrj.


bleker håret.

Nu sitter jag här med bleknings medel i mitt hår. Kände att jag var tvungen att göra något åt utväxten. Sen när Dea kommer hem från udvika vid åtta har hon köpt med sig enn loréal shine blonde schampoo åt mig. Som tar bort gula reflexer och ger fin blond färg. Så det är bra. Jag älskar att färga håret själv, det är därför jag inte går till en frisör. Och jag älskar att färga håret på andra också! :) Så om ni vill ha hjälp med det någon gång är det bara att säga till.

Nu är det bara 25 min kvar. Sen får jag se hur resultatet blir. Ska köpa hårinpackning sedan också, min är slut. Är det någon som har tips på någon bra? Mot slitet hår?


min blogg suger

Asså jag vet att min blogg är väldigt ointressant och så nu. Jag ska bättra mig, med mer bilder och uppdatera oftare. Mer tankar och åsikter. Men jag har så mycket inom mig som jag inte vill/kan berätta som liksom är i mitt huvud 24/7. Det är sjukt jobbigt egentligen. Liksom jag försöker vara på topp, men innerst inne är det så mycket. Mitt leende är ganska fejkat. Jag döljer allt inom mig. Och när människor i min omgivning inte mår bra, så påverkas jag också. Jag känner att jag behöver bort från Kopparberg ett tag. Bara en helg eller så. Jag skriver aldrig ut om mina känslor. Det känns fel och jag kräver inte eran uppmärksamhet, verkligen inte. Detta är ett engångsfall. Men nu vet ni lite. Och om ni tror er veta vad detta handlar om så har ni fel.

och jag måste bara säga, tack Dea för att du finns! Seriöst du är en av få som förstår mig, jag litar på dig som fan. Vi har kommit varandra så nära på kort tid, utan dig skulle livet suga. Du är bäst baby! Älskar dig så jävla mycket <3<3 Och tack alla andra, ni vet vilka ni är<3

/anna


onsdag

Regn, det absolut värsta jag vet. Eller ja snön är inte så rolig den heller. Det har regnat nästan hela dagen, mitt hår var helt förstört när jag kom till skolan i morse. Jag som hade plattat det och allt. Eller ja det gör jag ju varje dag, men lite onödigt när det ble förstör på bara några minuter. Inte heller så mysigt att vara blöt om fötterna. Usch, jag hatar verkligen regn. Men när man bor i Sverige är det sånt man får räkna med.

Skolan var seg som jag vet inte vad. Man blir så himla trött av det här vädret också. Och tråkiga lektioner var det också. Eller matten var det enda som var helt okej. Konstigt nog så har jag alltid haft extra lätt för matte, vilket gör att det blir kul. Efter skolan chillade jag med Dea en liten stund, sen hem.
Nu sitter jag med min kära Sockervadd i knäet. Alltså min kanin. Haha, en av mina sex stycken kaniner. Kaninungarna har verkligen växt till sig nu. Liksom 6 veckor.
Om ni är intresserad av en kanin så är det bara  att säga till. Har 2 honor och 2 hanar. Honorna är svarta och hanarna vilt färgade. Kanske kan lägga ut bilder sen! Mamma har gjort mat nu, men jag är inte hungrig alls, så jag skippar nog maten.

aja, ha det så bra. pusshej

tisdag

Då var två dagar avklarade i skolan den här veckan. Skönt. Ganska chill idag. So, idrott, engelska och spanska. Våran nya spanska lärare verkar värsta dålig, orka. Hon är fan ett stort skämt. Liksom ska det bli ett år till med dålig lärare? För förra året lärde vi oss ingenting när vi hade Peter. Men ändå har man MVG, fast det har ju alla tjejer . Hahah, ja det blir i alla fall inte spanska på gymnasiet för mig. Kan ju nästan ingenting. Haha.

Ska försöka fixa någon prao plats också. Ringde till Make up store och Face Stockholm i Örebro igår. Men dom tog inte emot prao. Så nu har jag inga ideér. Blir väl säkert något skit ställe som förra året.



söndag...

Igår blev det party hemma hos syster. Vilket var väldigt roligt. Har inte vart festsugen alls på flera veckor, men nu var jag verkligen det. Så vi var några stycken hemma hos henne och Morgan. Blev ganska spontant för mig, eller jag blev bjuden dit redan i torsdags, men sen glömde jag helt bort det och kom på det kanske vid tre igår när Frida ringde. Dea kom också dit,  sen träffade jag min baby också! :D:D Så väääldigt lyckad kväll!

Idag var jag i Örebro med mamma, jävlit tråkigt. Orkar inte ens skriva något om dagen. hahaha.

aja, nu ska jag kolla lite bloggar. Jag älskar att läsa andras bloggar, jag följer ca.10-15 stycken så det tar ett litet tag att kolla igenom allas.
Och jag vet att min blogg håller på att dö ut nu när jag inte lägger in några bilder. Men det kommer, jag fixar det på något vis. Imorgon är det skola igen, gud vad helgen har gått fort.

puss
/anna



lördag

Det är riktigt skönt med helg nu, har både vart en rolig och seg vecka i skolan.
Igår var jag med älsklings dea! Vi chillade hemma hos henne och drack lite vin. Det var nice! Sen sov jag där också. Jag bara älskar Dea's säng! Undrar hur många gånger vi har fylle sovit där den här sommaren, hahaha.
Vi vaknade redan vid tio i morse. Sen åt vi lite frukost, sen gick jag hem. Har precis duschat, nu ska jag göra mig i ordning. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska träffa älskling en stund iaf.

Har inte mycket mer att skriva om. Men ha det bra alla!

torsdag

Skolan var väl helt okej idag. Skönt att sluta två. Efter skolan så hängde jag med Dea, Jonna och Ewe en stund. Vi bara chillade på byn, finns inte så mycket annat att göra här. Sen typ 15.20 drog jag till tandläkaren, så dom tog lite röntgen bilder och bara kollade mina tänder. Och allt såg bra ut så behöer inte gå dit på två år, nice som bara den.
Sen gick jag och Dea hem till hennes pappa, jag skulle hämta min hårspray och min saltatten spray till mitt hår som jag glämde där för lääängesedan. Sen var vi där ett tag, sen gick jag hem och inte gjorde någonting.
Sen träffade jag Dea igen några timmar senare, vi gjorde inte så mycket, men det är ändå kul.

Ska snart ut igen, träffa deaBBY<3

haha, vi hörs! pusshej

onsdag

Nu har jag gått i skolan i tre dagar och börjar redan att tröttna. Känns som om vi har gått i skolan i typ några veckor. Alltså jag kan inte förstå att sommarlovet har gått så himla fort. Jaja, det är bara att stå ut och gilla läget.
Idag hade vi  iaf bild, so, teknik, matte och svenska. Värst var tekniken, så sjukt segt. Att sitta och lyssna på något som inte intressear mig ett dugg i en timme. Inte kul.
Idag var det i varje fall strålande sol, så efter skolan gick vi ner till ica, Jonna och Evelina köpte sig varsinn glass sen satt vi på malmtorget och chillade. Var sjukt trött och låg där i gräset och höll nästan på att somna. Men det var nice. Vid fem drog jag hem, sen dess har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt, eller var ute och sprang också. Haha.

Nu ska jag snart krypa ner i min säng och kolla lite på tv, sen sova. Är sjukt trött.

aja, puss på er som läser min blogg! Vilka är ni föressten? Skulle vara lite intressant att veta:D
/Anna

förändring

Sitter och kollar igenom massa gamla bilder på min dator, asså det är helt sjukt att man kan förändras så mycket utan att man själv tänker på det. Liksom jag kanske inte är den som har gjort såhär stora förändringar på kort tid, men liksom ändå.
Men förändringar hör till, förändringar är bra. Tänk om alla alltid skulle se ut likadant hela liver, och bete sig lika hela livet eller om allt alltid skulle vara lika. Alltid ha samma kompisar, alltid bo kvar på samma plats osv. Fatta tråkigt allt skulle vara, förändringar behövs för alla, för att göra livet roligt och spännande.

Eller vad tycker ni?



Asså min förändring kanske inte är världstor, men lite skillnad är det väl? Speciellt så har mitt hår fått stått ut med en del färgningar. Men jag var ju tvungen att testa på hur det vara att vara brunett och svarthårig. Men jag är blond och jag trivs bäst som blondin. Det är så mycket jag liksom. Jag älskar att va bloooondie! haha.



/annalinderholm


tisdag

Skoldagen var ganska så trist idag, vi gick i tre timmar, typ i skogen och så. Sjukt tråkigt, och jag var så jävla trött också. Mindre kul, sen åt vi lunch. Äckligt, åt tre köttbullar och lite sallad. Usch.
Sen så var vi med våran klass, typ snackade om vad vi alla nior (ca 60 st) ska göra för våra 23 000 kr som vi samla in på marken förra året. Haha. Sen så fick vi reda på att vi ska ha hittat en prao-plats tills nästa vecka. Önska mig lycka till, guuud.

Aja, sen så gick ja hem och gjorde typ inget. Gick hem till syster en stund sen träffa jag Dea och va med henne, sen träffa vi på Ramo och bara chillade.

ha det bra!
/anna

första dagen i nian

Nu är sommarlovet slut, idag blev det att gå upp tidigt och sedan iväg till skolan. Första dagarna brukar oftast vara lite spännande och så är det ju roligt att träffa alla. Det började med att alla 8:or och 9:or samlades i aulan och lyssnade på rektorn som snackade lite och sen presenterade hon våran nya musiklärare, Daniel. Och i år är det nya klasser i niorna eftersom en klass ska va musikprofil. Jag valde att gå i vanlig klass eftersom jag hellre vill satsa på dom övriga ämena och få bättre betyg. Sen räcker det med den musik vi har tycker jag. Så det känns lite konstigt att dom gjort om alla klasser nu när vi gått 2 år tillsammans, men jag tycker faktist att det är nice. Som tur är har jag ju både Dea, Evelina och Jonna i min klass.
Ja.. sen när rektorn pratat färdigt delades vi upp i våra klasser med våra mentorer. Vi har typ helt andra lärare i alla ämenen än dom tidigare åren, känns mycket bra :) Så det är chill. Sen resten av dagen gick vi efter schemat och skulle ha spanska, men våran nya spanska lärare börjar på fredag så vi fick hål. Sen hade vi fysik, musik och matte. Så ja skoldagen var väl bra. Lite segt med lektioner men jaa, nu gäller det  att kämpa så jag kommer in på det gymnasium jag vill.

Imorgon har vi utedag, FYFAN jag hatar sånt, vi ska typ gå eller något. usch, så jag ser inte fram emot morgondagen alls. well well, man får stå ut. Kan ju bli kul.

Nu ska jag bara ta det lugnt, sen ut och springa.

Blir inga bilder, ingen mobil, ingen kamera. Surt som faaan.

ha det så bra
/anna

skolan imorgon

Godmorgon! Har precis vaknat, mitt tåg går om 2 timmar och 40 minuter.
Så jag är nog hemma i Kopparberg vid sju tiden. Ska på ett sätt bli skönt att komma hem men ändå inte. Har ju inte vart i Kopparberg på två veckor, så jag saknar ju en del. Sen imorgon är det skola, helt sjukt att sommarlovet har gått så snabbt. Men det har lugnt varit det bästa! Så nu framöver blir det att satsta allt på skolhelvetet. Men första dagarna brukar alltid vara roliga, såå :) hahaha

aja, nu ska jag börja packa i ordning mina saker, och göra mig i ordning.

Vi hörs när jag är hemma.


the voice.

Var på the voice idag då! Vi köade från 08.30 - 20.00. Som tur var så var Darin först! Han sjöng See U at the club, brething your love ovh runaway. As bra. Sen blev allt till ett helvete.
Massa folk började tränga sig fram, man blev typ ihjäl klämd. Äckel människor som tog på mig och någon jävel som stack mig med något vasst, en nål eller något sådant. Och jag fick sån otrolig panik, ville bara därifrån. Jag var helt borta typ och hamnade längre bak. Så försökte få hjälp av någon vakt så jag skulle komma därifrån, men de sluta med att jag fick tränga mig ut, i folkmassan. Sjukt jobbigt, och jag hade panik så jag vet inte vad.
Väl ute gick jag och satt mig på första bästa ställe. Sen så gick jag runt och leta efter Malle och Marion som var någonstans bland alla dess människor. Träffade inte på dom förens efter konserten. Malle letade efter sin väska som blivit kvar där efter hon svimmat. Men allt var borta, hennes systemkamera, pengar, kort, nycklar, kläder, smink. Det enda hon hittade var väskan och mobilen låg kvar där helt trasig. Fyfan vad jag tycker synd om henne :( <3
Och någon hade kastat tårgas ut i publiken. 35-40 ungdomar skadades. Asså hur fan kan man vara så dum i huvet att man gör sånt. fyfan.

Ja nu ska jag sova.

Och kvällen blev helt fail, men Darin var bäst som alltid!


godmorgon!

Ska in till centralen om cirka en timme och möta Erika, idag är det the voice, och eftersom Darin ska uppträda så bestämde vi oss för att köa! Lite halvt jobbigt att gå upp så tidigt men det är de värt. Nu ska jag göra mig i ordnig.

Ha en bra dag alla! de ska jag ha i alla fall!




/
anna linderholm


fredag(:

Idag har vi inte gjort så jätte mycket. Mest varit hemma, vi åt på donken också. Men bara för att vi inte gjort så mycket betyder det inte att vi har haft tråkigt. Senare kanske vi drar till Kungsan på ung08. Vi får se hur vi gör.

Här kommer lite bilder från idag. Eftersom min mobil är borta så är ju alla bilder jag tagit senaste veckan också de. :(








puss/
annapanna

Stockholm

Har varit dålig på att blogga på den senate veckan, förlåt. Men jag har inte haft så mycket tillgång till dator eller så.
Jag är då i stockholm nu och har varit här sedan förra fredagen. Åkte hit med Dea och vi bodde hos Marion trots att hon inte var hemma. Men nu är hon det, fast Dea har åkt hem.

I lördags var vi på sommarkrysset, köade från 11.00 - 20.00. Gud så varmt det var men det var verkligen värt köandet. Darin sjöng ett Michael Jackson meadly. BÄSTA JAG SETT, jag är seriös. Så sjukt bra! Fick en kram efteråt också <3 Myyyysigt. Hihi.

I tisdags bestämde vi oss för att gå och se Kat Deluna i Kungsträdgården. Det var jätte bra. I slutet började hon sjunga på "breathing your love". Så såg jag att någon tittade ut från scenen, någon som hållde i en mick. Jag förstod direkt att det var Darin. Och det var det. han kom ut på scenen och sjöng med henne. Det var himelskt. Jag blev helt hysterisk:O shit blev chokad som fan även fast jag nästan förstod att han skulle sjunga. Så kvällen blev LYCKAD<3 Trots allt påväg hem till skärmarbrink.

I onsdags kom Marion hem, vi gick ut och träffade på Annah, som vi sen var med resten av kvällen. Sjukt kul:D Men sen när vi satt på donken märkte jag att jag tappat min mobil, troligtvis på plattan "/ så nui har jag ingen mobil för tillfället.. Så om jag inte svarar på sms, eller när ni ringer förstår ni nog ;) haha, och inga bilder blir det till bloggen heller.
Aja, sånt är livet.

Igår blev det mest chill, vi åt på taco bar sen så gjorde vi inte så mycket mer.

Och idag får vi se vad som händer, imorgon är det i alla fall the voice och Darin :D

pusshej!

Nästa: STOCKHOLM!

Gogmorgon!
Idag drar jag till huvudstaden, kommer hem dagen innan skolan börjar. Gud vad skönt. Men först ska jag och Dea ut på stan och köpa lite saker.

vi hörs!
puss
/anna



STOCKHOLM, here ve come!  :D:D

video-blogga?

Jag sitter här och väntar på att Dea ska komma. bara 1 timme och 40 minuter kvar, hahaha xD

Funderar på att börja video-blogga lite smått. Men jag vet inte, vad tycker ni? :)




JAG LÄNGTAR TILLS PÅ LÖRDAG! Taggad eller vad:O :D

Torsdag

Hej, vilken underbar dag, solen lyser utanför fönstret, hoppas det håller hela dagen. Hade nämligen tänkt ligga ute i solen en stund, måste bara hitta någon bra park eller något eftersom jag är i Örebro.
Startade morgonen med en joggingtur, gud så härligt. Har inte blivit så mkt springning på senaste tiden, får se hur mycket det blir av det i Stockholm.

Idag kommer älsklingsDEA hit :D har saknat henne på den här korta tiden. <3

aja, nu ska jag duscha, sen ska jag springa iväg och köpa Cola Zero, eller light eller något sådant. Liksom inga kalorier typ, men jag vet att det inte är bra med aspartam och så.  Men hellre det är socker och kalorier och sånt som man blir tjock och går upp i vikt av.

puss hej
/anna

i morgon bliir de STOCKHOLM :D


 Jag saknar mina älsklingar :(<333

Darin <3



jag längtar som fan tills på lördag! kmr bli hur grymt som helst!

Sommarkrysset, DARIN! :D <3

onsdag

Jag är fortfarande i Örebro! Asså jag sulle verkligen kunna tänka mig att bo här. Kanske blir det så. Får se hur det blir när jag börjar gymnasiet, om jag har tillräckligt höga betyg så jag kommer in på det jag vill, helst av allt vill jag ju gå hantverksprogrammet med inriktning stylist på plusgymnasiet här i Örebro. Vill bli makeup artist eller ja stylist. Det är verkligen det jag vill. Så i år ska jag försöka kämpa med mina betyg.

aja, idag vaknade jag vid tolv ungefär, gick upp och satt framför datorn en liten stund, sen diskade och och städade upp lite här. Så gick jag till tågstationen och beställde en tågbiljett, asså när ja ska hem från Stockholm. Sen hem, och åt lite frukost.
Nu ska jag ta en dusch, sen tänkte jag gå till stan, se om jag hittar vad jag söker;)

Ha det så bra.
puss
/anna


sommar <3

Nu har Dea åkt hem :(
Men vi hade sjukt kul igår iaf! Blir slapp dag hela dagen. Har varit och solat solarium för någon timme sedan, eftersom inte vädret tillåter att sola ute, så ska jag börja sola solarium igen!

Måste bara säga att den här sommaren har varit den bästa på länge.. Liksom en hel del fester i kopparberg, typ 6 stycken, 18 -års fest i västerås, ludvika festen, fagersta hos linda, sthlm, darin, umgåtts med vännerna och så..
Och sommaren är ju inte över än, på fredag blir det Stockholm med Dea. :D På lördagen blir det sommarkrysset, Darin ska uppträda där,  på tisdag den 11:e ung08 i kungsträdgården och kolla på Kat Deluna! På onsdagen kommer Marion hem till sthlm så då träffar man henne :D Sen på lördagen den 15:e blir det the voice09, och se på DARIN! :D Gud vilka två roliga dom två sista veckorna på lovet kommer att bli!

Kommer hem till Kopparberg den 16:e, dagen innan skolan börjar. :D


tisdag

Nu är vi i Örebro! :) kom hit vid tio igår, efter vi missat sju tåget. haha. Vi gick till Maddes lägenhet, chillade och så. Sen gick vi ut, träffade lite folk och slutade med att vi kom hem kring fyra på morgonen! Men det var verkligen en värd kväll! :)
Idag är man lite bakis så det blir att ta det lugnt och kanske kolla på en film eller så.


ha det bra!
puss
/anna



Dea <3<3

hahah jag tuperade mitt hår en aning, fyfan vad vi garvade, sjuukt fult xD

Vi äger, so fuck u bitches! ;)


finaste Andrea <3

Söndag

Herregud vad jag har blivit dålig på att blogga. Men det kanske inte gör så mycket. Andledningen till det är att jag inte har haft någon tillgång till dator.
I fredags var jag i Örebro med syster, hon skulle handla lite kläder och sånt så jag var snäll och följde med. Själv köpte jag inget, beroende på att min ekonomi inte är den bästa helt enkelt. Tycker det var duktigt gjort av mig.
Sen åkte jag hem till pappa, eftersom jag kanske har varit där 2-3 dagar under hela sommaren så kände jag kanske skulle umgås lite med min far i alla fall.
I lördags/ igår var jag med pappa och Mailis till min farbrors sommarstuga. Min farmor, min faster och lite släkt var där. Dom åt surströming, men never att jag äter det, så åt räksmörgås istället. Sen sov vi över där. Sov i deras gäststuga medans pappa och Mailis sov i husbilen, men jag pallade inte med dom. aja en helt okej kväll med släkten, det är ju aldrig direkt roligt.

Idag var vi hos Frida och Morgan på fika, eftersom dom har förlovat sig, GRATTIS som FAN! (: aja, så va vi där, sen gick jag hem och senare träffade jag Dea och Jonna, kul som alltid.

I morgon blir det Örebro, och PAAAAAAARTY! Sen på fredag åker jag till Stockholm! (:


RSS 2.0