torsdag

Hej på er!
Har precis vaknat typ, haha gud vad jag sover länge, men det är otroligt skönt.
Igår hände det inte så speciellt mycket, träffade Dea och lite så.
Idag ska jag va med Dea i think. Sen håller jag på att tvätta, har nästan inga kläder rena så det var på tiden.
På måndag så åker jag, Dea och Jonna till Örebro, och blir kvar där över natten. Ska bli rikitgt kul. Blir lite fest då också! ;)
hahaha.
Nu ska jag kolla bdb, facebook och lite sånt.
puss <3


Stockholm, Darin, prideinvigningen

Har inte bloggat sen i lördags eftersom jag har varit i Stockholm!
Så jag tänkte skriva lite kort om det.
Vi kom till Stockholm i söndags vid fem tiden efter två timmars tåg från Örebro, åkte med Marion och hennes mamma. När vi kom fram tog vi tunnelbanan hem till Marion och lämnade grejer, sen direkt in till stan igen. Där gick vi på åhlens ca 20 min, köpte ett par leggings bara, sen åkte vi till gullmarsplan och hyrde film, det blev the ring 2, har sett den förut. Och den är väl sådär, ettan är mycket bättre. Sen åkte vi hem gick och köpte lite mat, sen tog jag en dusch och tillsist kollade vi på filmen. Hade ganska svårt för att sova, men tillslut så somnade jag.
 På måndag morgon gick jag upp vid halv nio , gjorde mig i ordning sen åkte jag och lämnade tillbaka filmen. Och tog sen första t-banan till t-centralen. Vid skanstull gick Danny på och åkte med till slussen, liiiite coolt xD
När jag kom fram, gick jag upp till centralen och mötte Erika, och vi gick tillsammans till kungsträdgården, hade lite svårt att hitta dit, hahahahaha. Vi var först där, och efter ett litet tag kom Malle och Sanna dit också. Så vi satt sär framför scenen och snackade och så i typ 9 timmar sen började prideinvigningen. Det var bra! och Darin var bäst, som alltid :D Han sjöng Micheal Jacksons "Billie Jean" Sen "brething your love" och "runaway" :D Var sjukt underbart att få se honom igen, man blir så himla lycklig. Och han har en sådan talang. Aja, efter gick vi bakom scenen, och det var massa fjortis-fans där. Darin hade bråttom men han skrev lite autografer sen åkte han och hans manager Micke iväg på en moppe xD hahha såg faktist sjukt kul ut! ^^
Sen gick vi till Centralen, tog bussen till Örebro klockan 22.30 och var framme vid ett tiden. Så då gick jag hem till Madde och sov där, sen åkte jag hem idag vid två typ.
Sen har jag inte gjort så mycket idag, ska träffa Dea lite senare!

Men det var jätte kul igår!  VERKLIGEN! Kul att träffa alla igen! :D Har saknat er mycket! Men vi ses den 8 augusti igen! :D

pusshej




lördag

Tjo!
Hinner inte blogga för jag umgås med Marion, hon kom hit igår! Och då blev det fest hos David.
Det var faktist jätte roligt, sen efter sov vi hos Klara (:
Idag har vi inte gjort så mycket, men vi ska snart göra något med Ewe, Jonna och Dea snart! :D
aja, nu ska jag vara social, höööjja!

och imorgon blir det Stockholm:D


tråkig dag

Hej på er!
Hm, det här kan nog möjligtvis vara en av dom tråkigaste dagarna på sommarlovet. Har bara varit hemma och städat typ, sen har jag installerat nytt bredband på min dator, och håller nu på att installera antivirus skydd och brandvägg, men det går inte rikitgt som jag vill, sååå typiskt.

Men ändå har det varit skönt att vara hemma hela dagen, har nästan inte hänt på hela lovet.
Funderar på att gå ut och jogga! Eller om jag tar det på morgonen i morgon. Så ta en promenad nu. Känner i alla fall för att komma ut en sväng, äsch jag joggar! haha.

puss

torsdag

Kvällen igår var väl helt okej, kunde vart roligare, men iaf roligare än att bara sitta hemma och slöa.
Idag vaknade jag tidigt, redan klockan tio. Jag har städat mitt rum idag, haha skönt att ha lite ordning.
Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen, det får jag se.
I morgon kommer i alla fall Marion hit, ska bli kul. Vi har inte träffats på nästan en månad :( Men nu blir det lite mer veckorna framöver!

aja, ha det bra alla!




onsdag

Idag blir det fest! :D Hahah, gud vad jag har festat det här lovet, helt sjukt är det. Kanske typ 8-9 gånger, men liksom hallå man lever bara en gång.

Idag vaknade jag ganska tidigt, enligt mig i alla fall. Ja, klockan 11. Eller Frida kom inrusandes i mitt rum, hur fan kan man inte vakna av det. Men aah, sen gick jag ner med Frida till hennes lägenhet, där blev det bara chill. Tog en dusch också.

Nu är jag hemma, har precis ätit. Ska ta det lugnt en stund, sen ska jag börja sminka mig och sånt.

Hoppas på en lyckad kväll nu! (:

onsdag

Har ingen lust att skriva så mycket om dagen, men nice har det varit iaf. Började med en jogging tur med Dea. Sen var det meningen att vi skulle åka till Örebro, men vi missade bussen.
Men resten av dagen har jag vart med Dea och Martin (:

Imorgon blir det paaarty! :D
I helgen Marion! :D:D(kanske)

OCH PÅ MÅNDAG, DAAAAAAAAAARIN! ;D;D;D <3 fyfan vad kul, så spontat och allt. Jag har saknat honom som faan!
Han ska liksom uppträda på invigningen till pridefestivalen, i kungsträgården i sthlm. Och det är gratis. Liksom inget man kan missa. + att jag antagligen åker gratis till sthlm eftersom MArion och Birgitta åker hem på söndagen, så det blir billigt.
Åh. Fan vaad jag längtar.

"The King of Pop hyllas med en Michael Jackson-tribut. "The girl is mine" blir "The boy is mine" då Gunilla Backman och Albin Flinkas möts i duett och klassikern Billie Jean tolkas av Idolstjärnan Darin - som även kommer att framföra sina egna hitar under kvällen."

måndag natt

Dagen såg ungefär ut såhär: Vaknade vid elva, vid tolv gick jag ut sprang runt el-ljuspåret själv, för Dea kunde inte., gick mycket bra kan jag säga. Sen hem, åt frukost sen iväg till syster. Där spelade vi x-box. hhahah geeks va?
Sen kollade vi på "systrar i jenas 2".  Eller "The Sisterhood of the Traveling Pants 2"
Har velat se den aaas länge, eftersom jag läst alla böckerna, och i love it. Sen har jag sett första filmen hur många gånger som helst, jag bara älskar den. Den här filmen var faktist bra måste jag säga. Så den rekomenderar jag!
Sen idag träffade jag Dea och Martin en stund också, alltid kul!

Imorgon blir det nog Örebro! :) Och i helgen kommer Marion :D:D <3



måndag

Godmorgon, vaknade i alla fall liiiite tidigare idag. Men det var bara för att jag hade ställt alarm för jag ska ut med Dea och jogga nu innan frukost. Det är ju då som man bränner mest kalorier.

Igår hände inte så mycket, träffade Astrid, Dea och Martin en liten stund. Sen hände typ inget mera, satt bara hemma och hade ganska så tråkigt. Ogillar att vara ensam nu för tiden, blir så himla rastlös så det finns inte.

Snart kommer Frida hit. Sen ut och jogga! (:

söndag

Godmorgon, eller vad ska man säga när man vaknar 15.20?

Igår blev att typ vara hemma nästan att vara hemma hela dagen, eller vid sex joggade jag med Dea. Sen så typ halv tolv gick jag ut och träffade Dea, vi gick ut för att vänta på Martin som har cyklat hit från göteborg. Så vi satt på malmtorget ett tag. sen så blev det lite äventyr HAHAH xD aja, sen så vänta vi på Sue så åkte vi mes bussen och mötte Martin, typ i Vasselhyttan.
Sen släppte Sue av oss vid Dea, men vi gick ner till byn och chillade. klockan var då typ halv fyra. Sen drog jag hem och sov. Somnade vid fyra tiden tror jag, sen 13 timmar senare vaknade jag.

Idag ska jag nog va med Dea, och Martin ofc. Sen tror jag Astrid skulle komma ner på byn också.

haha, nu ska jag göra mig iordning. pusshej.


ny header

Gjorde mig en ny header på bloggen lite snabbt:P var så otroligt trött på min andra.
Vad tycks? (:

lördag

Igår blev det en liten fest för att fira Dea, men först var jag hemma hos Dea och käkade smörgåstårta. Sen drog vi ner på byn, köpte lite saker. Sen hem till mig och där chillade en stund. Vid nio, halvtio gick vi ner till rydbergsdal och där blev det party! Sen blev det att vi gick till Morgan och där fortsatte festen. :) vid ett fick vi gå därifrån, men vi gick inte hem för det utan gick ut, sen hängde jag, dea, anton, wille och hassan på taket vid kopparbergsskolan ett tag :) Sen sov Dea hos mig, vi somnade typ fyra, sen vaknade vi tolv idag. Vi tog det lugnt, sen åt vi lite frukost och gick ut en stund.
Resten av dagen har jag inte gjort något alls, är lite bakis men det börjar gå över nu.

Hahaha, nu ska jag snart ut och ta en joggingtur med Dea!

puss
/Anna

fredag

Nu ska jag ta och gå iväg till Dea, hon fyller ju år idag så jag och några till ska hem till henne och fira :D:D <3
Sen ikväll blir det fest. säger dock inte vart.

Nu har jag liiite bråttom! ska vara där och 10 minuter.

ETT STORT GRATTIS TILL DEA!!!!!! :D <3

x)

Jag har tråkigt. och kan inte sova. HAHHAHAH xD



torsdag natt

Ja som jag skrev tidigare var jag ute och sprang imorse, efter det var jag typ med Dea och Jonna en stund. Sen gick jag hem och åt, och slöa framför tvn, sen så gick jag ut vid halv nio och träffade Dea igen, men bara en liten stund. Vi satt bara och snackade lite ;)

Ah sen umgicks jag med mamma, som jag typ aldrig gör. Haha, vi gick ut på en promenad.

Och DEA FYLLER 15 ÅR IDAG!! :D:D:D <3 (klockan är efter 00.00)
så jääävla mkt GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!! älskar dig så jävla mycket dea, du betyder som fan och du är en av få som förstår.
är så glad över att du finns i mitt liv. Du är seriöst bäst bby <3 alltid lika roligt med dig! VI är bäst! <3

Så imorgon blir det att fira Dea då! :D:D <3

NU ska jag sova!
pusshej
/anna


sommartestet 2009!


Vad gjorde du igår? -  va med Dea och Jonna :D:D <3
Har du ett eget rum? -  ja
Är du kåt just nu? -  hahahaa ne xD
Tycker du om stjärnor? -jaadå:P
Vad ser du om du tittar bakom dig? - en vägg
Gillar du att baka? - njaa, inte direkt.
Föredrar du blondiner före brunetter? -  nej:P
Hur många kontakter har du på bdb? - 102
Har du varit inne på snyggast.se? - jaa de e klart ;)
Älskar du någon just nu? -  jaaa, DEA<3 hahha och min baby<3 och några till. HAHHA
Vad åt du senast? - mat xD
Brukar du skriva fel på tangentbordet? - nej, elr de händer väl:P
Finns det någon du hatar? -  jaa, men faktist inte så många:D
Har du druckit? - JAA litta brännvin skare va;)
Har du varit otrogen? - nej nej nej
Vad ska du göra i helgen?- dddää du;)
Använder du smink? - JAAAAA!
Vilket är ditt favoritband? - ja vet inte xD
Vill du dö? - nej nje LIVET LEKER :D
Har du någongång ägt en plastros? - hmm. jaxD
Tycker du om att teckna? -  neeeej
Har du ljugit? - klart man har.
Vad vill du bli som vuxen? - alkoholist! nej skoja ba. typ makeup artist, stylist!
Har du tittat på melodifestivalen? - jaxD
I så fall, vem hejade du på? - minns intexD
Gillar du mat? - ja men ändå intexD
Hur lång är du? -  169 cm
Har du hål i öronen? - nope
Hur mycket är klockan? - 23.49
Har du en tjej/kille? - japps
Har du något slags nitarmband? - nej
Är din säng bäddad? - hahaha aldrig xD
Vad är ditt smeknamn? - har typ inget
Hur många bilddagböcker har du haft? - en
Vad är din dröm just nu? - att gå ner i vikt
Är du emot homo-bisexuella? -  Neeeej!! de skulle jag aldrig vara!
Varför gör du den här saken? - för att jag har tr¨åkigt
Har du en teve i huset? - japp
Gillar du hip hop? - de funkar
Vilken är bästa låten just nu? - vet intexD
har du blivit sviken? -  ja
Vilken klass går du i? - börjar nian i höst
Har du varit olyckligt kär? - ja
Tänker du göra klart det här testet? - japp
Största sorg just nu? - inget
Största glädje just nu? - vännerna<3
Vem skulle du dö för? - dom som betyder mest för mig <3
Vilken är din favoritfilm! - i dont know
Vem är den starkaste du vet? - DEAAAAAAAAAA!!!
Vem snodde du denna lista ifrån? - Annika
Vad är det snyggaste på dig? - allt! haha nej inget :(
Hur mycket är klockan nu då? - 22.53
Brukar du göra smileys? - ja
Vem är coolast? - JAG!_D
Har någon kallat dig hora/bög? -ja
Hur många palestina-sjalar äger du? -  en
Vem hatar du mest? - vet inte
Vad har du på dig för kläder nu? - linne, shorts munkjacka
Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar? - ja:(
Vill du gråta? - nej :D:D:D
Fryser du ofta? - ja xD
Tycker du att du är söt? - nej.
Äger du en papperskorg? -  japp
Har du ett landställe? - nej
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan? - vet itne
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja

 


torsdag

Dagen började med att jag vaknade klockan elva, sen typ direkt gick jag ut och mötte Dea, sen joggade vi lite. Tog en kall dusch när jag kom hem och åt lite frukost. Nu är det bara en sak som fattas. haha Dea fattar xD
aja, har inte så mycket för mig just nu, Frida kom precis förbi en liten stund. Och jag väntar på att Dea ska komm hem så vi kan träffas. Sen så ska jag väl va med Dea och Jonna idag. Får se ad vi hittar på, beror lite på vädret.


onsdag natt

Idag blev det att vara med Jonna och Dea, som händer ganska så ofta nu för tiden :D <3
Eller först träffade jag Dea vid typ tre, vi gick till ica och lämnade tillbaka filmen, sen satt vi nere i rydbergsdal och chillade. Sen typ halv fem drog jag hem och åt, sen åkte vi ut till djäkens vid sju, och dit kom Jonna också, men det var typ tråkigt och vi ville verkligen hitta på något roligt, men hallå vi bor liksom i Kopparberg. Vad finns det att göra här? ingenting. Men vi fick en idé men sen ångrade vi oss och sparar det till fredagen i stället.
Ah sen var vi ialla fall hemma hos Jonna och kollade på film "Young people fucking" Hahah sämsta filmen ever. Så vi kollade inte ens klart på den. Sen drog vi hem till Dea, och gjorde inte så mycket. Sen hem och byta om. Så gick jag och Dea ut och joggade. hihi.

Nu ska jag snart sova.

onsdag

Igår var vi i Örebro då. Jag, Jonna och Dea. Vi hade kul och skrattade mest hela tiden. Köpte faktist ingenting, eller jo en tändare för 15 kr,hahaha. Vi åt på la baguette :) Deras sallader är sjukt goda. Jag tog en kyckling sallad. Ja sen gick vi mest bara runt. Och eftersom Jonnas mamma var i Örebro åkte vi med henne hem. Det blev en billig resa, bara 32 spänn var xD

Sen så hyrde vi film vid Ica, som sen jag, Jonna, Ewe och Dea kollade på hemma hos Dea. Pineapple express blev det, och den var bra till viss del, blev lite överdriven i slutet, men en film jag rekomenderar i alla fall.
Kom hem runt 00.00 igår.

Idag vet jag inte vad som händer, vi hade tänkt att åka ut till Jonnas sommarstuga eller till djäkens för det skulle bli soligt idag, men nejnej vädret är inte det bästa. Haha, men något ska man väl ta och hitta på.

Ha det bra alla
puss<3
/anna



tisdag

Igår var vi vid Jonnas sommastuga på kvällen med lite folk, vi ba satt och chillade typ. Och idag var det meningen att jag, Jonna och Dea skulle ta 11 tåget till Örebro. Men Jonna försov sig, så vi åker klockan ett istället. hahha.  Då gick man upp tidigt i onödan, kunde lika gärna sovit till 11, men ja.

Igår åt min kanin upp en av sina ungar, jag såg det inte men när mamma kollade satt hon och tuggade på den. Usch så jävla vidrigt. Läste att det kan vara för att hon är stressad, så nu är det viktigt att hon får vara ifred och att det är lugnt, så hon inte äter upp dom andra också. Usch hemskt äckligt.

måndag

Har slöat hela dagen, eller ja har ju bara varit vaken i sådär en och en halv timme. Vaknade av att Frida kom in rusande i mitt rum och skulle hämta något eller så. Sen som vanligt så struntar hon i att släcka lyset och stänga dörren igen. Men klockan var så pass mycket så det var nog dags att gå upp. Och så hade mamma märkt att det var sju stycken kaniningar och inte sex. Gud asså, vanligtvis så brukar dvärgkaniner få mellan 3-5 st ungar. Jaja, vi får väl se om alla klarar sig nu då.

Igår kväll var jag med Jonna och Dea:)  Eller först träffades vi vid sju, Jonna skulle bara ha en sak av mig sen skulle hon handla & hem och äta. Jag och Dea chillade på byn och gick runt lite. Sen kom Jonna ut igen och vi bara satt och pratade vid malmtorget alla tre. Sen hem till mig en snabbis innan dom drog.

Idag får jag se vad som händer.  Ska nog i varje fall träffa älsklings Dea. Sen om Jonna elr någon blir med vet jag faktist inte :P

men puss på er
/anna

darin-fan föralltid.

Sitter här och kollar massa Darin-klipp på youtube, gud vad jag saknar honom. Saknar att se honom på scen, saknar även att prata med honom och allt, ni som är darin-fan elr är något annat fan förstår nog. Asså jag älskar hans musik, men det är inte bara det, hela han liksom...  Det är så himla svårt att förklara, jag försöker inte säga att jag är kär i honom eller något. För det är jag absolut inte. Han är en liksom en stor idol och förebil för mig. Han är en människa med en otrolig utstrålning, både på scen och när man träffar honom. Hans musik har gett mig så mycket, han som människa har gett mig så mycket. När jag mådde som dåligast, när min bästa vän svek mig, då jag kände att jag inte hade någon att vända mig till, då fanns liksom alltid musiken där, hela mitt liv kretsade kring Darin. Musiken, fansen, d.nu, allt som hade med honom att göra liksom. Lyckan när jag fick mitt första svar av honom på darin.nu var stor. Jag grät, jag skakade jag var så otroligt lycklig. Tänk att månnisk kan göra en någon så lycklig genom att bara skriva en mening eller två. Jag ville alltid så gärna att någon skulle förstå , förstå hur mycket Darin betydde och betyder för mig, men nej tror aldrig någonsin någon kommer att fatta. Största lyckan är att träffa eller se honom. Man får en sån energikick så man vet inte vart man ska ta vägen. Liksom även fast jag sett honom så pass många gånger så är det fortfarande samma känsla, det känns overkligt. Darin känns overklig. Skrik, skakningar, hyper och gråt, det är sånt man får räkna med när man går med mig på en darinkonsert. Jag brukar kunna hålla mig från att gråta, men ibland går det bara inte. Som senast i Malmö t.ex. Kände bara hur tårarna rann ner för kinderna när han stod där på scenen och sjöng "why does it rain". Känsaln av att få krama honom är så sjukt jävla fucking underbart <3 ni fattar inte. Jag älskar att prata med Darin, asså det känns så lätt att prata med honom på något vis, han är världens snällast och tar sig oftast tid. Och hur lycklig tror ni inte man blir när han kommer ihåg ens namn? Jag blir så glad och lycklig så det finns inte. Jag vill se Darin NU, jag vill ha flera minnen.
Sen har jag fått underbara vänner för livet tack vare Darin <3 Ni vet vilka ni är!

På senaste tiden har jag inte skrivit sådär jätte mycket om Darin, har inte heller gått på alla konserter som vart heller. Ni kanske tror att intresset för min idol har försvunnit? hah knappast va! Det är bara det att på sista tiden har jag börjat umgåtts mycket med mina vänner och är inte hemma så ofta. Och sitter liksom inte vid datorn lika mycket som tidigare och så. Men Darin finns alltid i mitt hjärta, i mina tankar. Som min IDOL och inget annat. Jag kommer alltid vara ett troget Darin-fan, mer eller mindre, kommer alltid stå på Darins sida.

       

söndag

Nu är jag hemma igen, efter en mycket trevlig helg i Fagersta.

Kom dit vid sex tiden i fredags, fick skjuts av pappa och Mailis som ändå skulle åt samma håll. Hemma hos Linda hade hennes föräldrar fest så det var folk där tills klockan fem på morgonen, hahaha xD Mycket roligt folk där, bland annat en kille som dom tog med från krogen, hahaha vi kallade honom bolibompa- tjommen, då han såg precis ut som en sådan där barnprograms kille, hahaha roligaste var när vi upptäckte att han låg och sov i Lindas säng. HAHAH xD
Kvällen var rolig, och Lindas mamma var myycket snälla till oss, lika hennes storebror och hans kompisar ;) xD Linda fattar vad ja menar ;) Ja i alla fall så somnade vi mellan 5-6 någongång.I lördags så åt vi pizza, orkade en halv typ xD Sen så mellan halv fem, fem någongång kom Lindas kompisar Elin, Malin och Kevin. Blev att spela något spel sen kolla lite på film :) När dom åkt hem så kollade vi på tv, chillade och snackade tills klockan 4, då la vi oss och sov. Sen vaknade vi vid elva imorse, åt frukost sen gjorde vi iordning oss och gick till ica och köpte lite saker. Det var as varmt, typ dog xD Nästan direkt när vi kom tillbaka så ringde pappa och sa att han var i Fagersta snart så då var det bara att gå iväg till bergslags sjukhuset när han skulle hämta mig. Resan kändes som en evighet, fast det bara tog lite mer en en timme.

När jag kom hem kollade jag på dom nyfödda kaninerna som föddes inatt :D Så jävla söta, hoppas dom klarar sig nu bara. 

Sen har jag inte gjort något mer, men ska snart eller senare träffa Jonna och Dea :D <3

Och så får vi inte glömma att säga grattis till Linda "Bam Bam" Ekström som fyller 18 år idag!

fredag

Tjenare!
Vaknade vid 10 imorse av att pappa ringde och sa att han kunde skjutsa mig till Fagersta, och det är ju perfekt, så sparar man lite pengar. Så jag åker dit efter 18.00 någongång när pappa slutat jobba :)
Så vid sju-åtta är jag i Fagersta då ! Kanske är dags att fixa i ordning mig. Duscha, fixa håret, sminka mig osv. Sen måste jag packa också. Men jag har hela 4 timmar på mig så de är ganska så lugnt (:

aja, ha det bra! Jag ska i all fall ha en jävligt rolig helg. Skriver senare när jag kommer hem eller när jag är hos Linda (:

aja, puss hej!


torsdag

Igår var det fest hos Dea, asså det kunde vart roligare om jag hade mått lite bättre, men det var kul till viss del om man säger så (: Kom hem vid 06.00, somnade 07.00 och vaknade 16.00. Hahaha xD Så har i alla fall fått nio timmars sömn, men kommer inte direkt kunna sova något i natt, men det gör inget. Nu ska jag tvätta, sen kommer väl Dea hit någon gång, hon ska sova här i natt.
Imorgon blir det att åka till Fagersta! Min vän Linda fyller 18 år, så jag ska till henne! Kommer hem på söndag sen.

puss hej

tisdag

Hej hej!
Kom hem från Dea för typ en timme sen, ska dit senare igen. Det var kul igår! Jonna var där ett tag också, men åkte hem sen vid elva, halv tolv någonting. Vi satt mest och snackade och sånt, och vi somnade vid fem. Sen så vaknade vi tolv, och gick hem nästan direkt.  Nu ska jag äta något tror jag, eller jag vet inte.

aja, puss hej!

måndag

Nu är jag hemma, alltså hos mamma. Har precis duschat och ska göra mig iordning snart. Sen ska jag möta Dea vid ica klockan 18.00 typ, sen ska vi hem till hennes pappa och sova där i några dagar :D Nice som fan. På onsdag blir det fest med en skåning, HAHAHAHAH , lääskigt ju. jaja. nu har jag inte tid att skriva mer.

puss <3

söndag

Är fortfarande hemma hos pappa, har inte vart här speciellt mycket nu under sommarlovet så passar på att va här när jag inte har något bättre för mig. Men inte så kul att vara här nu, är något fel, så vi har inte haft något vatten på ett dygn typ. Jobbigt.
Men ska antagligen dra in till byn sen och träffa DEA <3<33 :D

ciao

jag har tråkigt

jag är..
snäll: självklart
tålmodig: naaa:P
djup: njaa
öppen: somtimes
ärlig: ja
positiv: jadå, eller oftast
ansvarsfull: aa de beror på vad man pratar om:P

VÄNSKAP
jag har..
förlorat en bästa vän:
ja
sagt att jag älskar en kompis: ja de e klart
sovit med en tjejkompis: ja
pussat en kompis: ja
slagit en kompis: aa
en kompis som vet allt: jaa
berättat en hemlighet för en kompis: jaa

FAVORITER
låt just nu:
hmm.. vet inte:P
pryl: hm..
film: vette fan
bok: venne
frukt: hmm.. ja vet inte x)
ÖVRIGT
jag har..
opererats:
nääj
cyklat omkull: yes
sjungit i duschen: jaow
hoppat på en studsmatta: yes 
fobi för något: ja
sett någon dö: nepp
varit på begravning: ja
sagt att jag hatar någon: aah

OM LIVET
svart eller vitt:
svart
skriva eller tala?: skriva
mobil eller mp3? mobil
lösgodis eller choklad: lösgodis
frukt eller grönsaker: båda
film eller serie: film
festa eller ta det lugnt: FESTA :D
sommar eller vinter: sommar
fredag eller lördag: båda(y
ljus eller lampa: beror på..
kärlek eller vänskap: båda<3
bio eller hemmakväll: hemmakväll
favoritparfym: vetinte
gillar att kramas: jaaaaapp
har du många väskor: naj
lyssnar helst på: Darin

HAR JAG NÅGONSIN
ätit sushiråfisk:
euw, nej..
kramat en kille: yes
stått på en scen: ja
skämtat och ingen förstår: ja x)

GILLAR ATT.
ge massage: nää
få massage: jaa
gå promenader: aa
ÖVRIGT

svär du mycket:
ganska
när duschade du senast: idag
vad var det sista du skrev till en kompis: kmr inte ihåg:P
vad gör dig glad: mkt
vad skulle du vilja göra nu: ha kul ;P
vart skulle du vilja åka: någon rolig stad:D
åkt  limousine: japp
varit med i en lokaltidning: ja
varit med på tv: öhm, tror inte de
mobil: Sony Ericsson nånting
söndagssysselsättning: olika
flest skivor eller filmer: filmer
gitarr eller piano: Gitarr
spelar du i ett band: Nää
allergisk mot något: japp, mot nötter och vissa djur x)
något djur: jaa, två kaniner :p
dricker: jaa :D
familj: mamma, pappa & 3 systrar
hur bra på en skala på 1-10 har du i humor: hahha ka vet inte
klockan just nu: 23.12
ditt namn: Anna
och till sist, vem tog du denna listan av: Lina


lördag kväll

Tja, nu sitter jag hemma vid min far och kollar på sommarkrysset. Har inte så mycket annat för mig så.
Var väl lite släkt här idag då, även min stora syster Anki och en utav hennes barn (:

Har inte något speciellt att skriva om, men ha det så bra i det ruggiga vädret. haha

puss


what if - darin

Har sett att det är folk som börjat lyssna på Darins låt What if på senaste tiden, till och med Kissie hade lagt upp den på sin blogg. Men asså jag tycker att ni alla ska lyssna på låten eller i alla fall läsa igenom texten. Det har så bra budskap och låten handlar om mobbning. Har älskat den från första stund, och när jag älskar en låt vill jag så gärna dela med mig av det goda till andra. Och eftersom jag vet att det är många som inte är darinfan som läser min blogg så är ju detta perfekt. Så lyssna på låten och dens budskap, otroligt meningsfull och bli mobbad eller att mobba är ju tyvärr  vardag för vissa...





Just imagine how you would feel, if you'd be the one they're picking on
Would you, would you
be the one that's gonna stand up strong?
honesty
Would you let it slide, brake down and cry? or
Would you, would you, would you
never let nobody step on you right

What if it was your brother, sister, mother, father, child , then would it still be cool?
Why can't you see your words are hurting?
Everybody deserves to be themselves, and no-one else or think before you move

What about if that was you?
That would be the victim (victim)
of all the criticism
and they treated you like cruel
What about if that was you?
that would be bullied (bullied)
How would you feel if they were doing it to you?

What about if that was you? How would you, would you, would you feel?
honesty
How would you, would you, would you feel? if they were doing this to you?

Imagine how you would feel if everybody always laught at you
Would you, would you, would you
think it's okay in being you? If you were me
and the people around you were breaking me down now
Would you, would you, would you like it if they did that to you?

What if it was your brother, sister, mother, father, child
then would it still be cool?
Why can't you see your words are hurting?
Everybody deserves to be themselves and no-one else or think before you move

What about if that was you?
That would be the victim (victim)
of all the criticism and they treated you like cruel. What about if that was you?
that would be bullied (bullied) How would you feel if they were doing it to you?

#2

What about if that was you? (What about if that was you?)
How would you, would you, would you feel?  honesty
How would you, would you, would you feel if they were doing it to you?

What about if that was you? That would be the victim (victim)
of all the criticism and they treated you like cruel What about if that was you?
that would be bullied (bullied) How would you feel if they were doing it to you?

#2

(What about if that was you?)


lördag

Hej på er! Har precis duschat och ska lite senare cykla ner till pappa. Eftersom Frida och Mailis har fyllt år för inte så längesedan så kommer släkten dit idag och ska fira dom. Frida har ju redan fått en present av mig, men inte Mailis, så ska sticka iväg och köpa en blomma eller något till henne snart.

Nästan hela dagen igår var dödstrist, men kvällen slutade bra. Jag drog ner till Frida, då hon var själv hemma. Sen kom Dea dit också (: Vi satt på balkongen och bara snackade, as skönt <3 Sen drog vi ut, eller ja vi skulle gå med Dea en bit på vägen hem. Men vi tog en vända på byn, och så blev det strömavbrott överallt. Lite kul. Sen så började det regna som fan, asså gud var helt blöt när jag kom hem vid två tiden.

Ja, sen har min dräktiga kaninhona börjat boat, parade ju henne och min hankanin för ca tre veckor sedan. Så nu förväntar jag min kaninungar nästa vecka. Ska bli kul faktisk(: Hoppas alla blir helt friska och att allt går bra bara.

Ja nu ska jag göra mig iordning.
puss <3

godnatt

Hej hej.

Jag känner mig alldeles för pigg för att sova nu, så jag nördar lite framför datorn och skriver så ett blogg-inlägg(:

Skrev ju tidigare att jag skulle till djäkens vid sex, ah det blev halv nio iställer. Åkte dit med Dea. Och det var typ bara tråkigt folk där, så ja det blev inte speciellt roligt. Vi drog till Astrid sen också, och precis när vi kommit dit typ drog vi hem. HAHA :P

Jag och Dea hade planer att åka till Västerås. Men allt sket sig :( buhuhu.. Jag vill bort från Kopparberg, så dött här. Och tråkigt folk som har massa jävla förutfattade meningar om allt och alla. uschuschusch. Men åker nog till Linda i Fagersta om en vecka. Om jag nu kan skramla ihop lite pengar till tåget. Hon fyller ju trots allt 18 år, och ja vill dit helt enkelt.

Sen vill jag se min kära idol Darin också. Ska på sommarkrysset när han ska dit den 8 augusti, och sen om han nu kommer till the voice09 så ska jag dit också. Annars drar jag till Göterborg och ser honom på kulturfestivalen.

Ha det så bra alla. puss ['v

torsdag

Tjenare, tjenare (:

Nice dag, och den är inte slut än. Vaknade imorse vid elva av att Astrid ringde mig och frågade om jag ville följa med till djäkens och bada med ett gäng. Och hade inget annat planerat, så varför inte? Ja i alla fall, vid kvart i ett gick jag till Jonna,  vi åkte på hennes moppe ut till Astrid, ja det blev ändrat de där med djäkens så ja det blev att chilla vid Astrid istället. Lika kul det. Det var jag, Jonna, Astrid och Klara. Eftersom det är så varmt och soligt, så blev det att bada och sola.
Kom hem vid halv fyra typ, och ska träffa lite folk sen senare, vid sex typ. Då ska Dea vara med också. Hon har något jag längtat efter :D<3

nu ska jag chilla lite, sen blir det nog att cykla ut till djäken eller där vi nu ska träffas-.

pusshej

RSS 2.0